[wp-story]

Bota/Rajoni

208 shkelje për mosmbajtje të maskës në Maqedoni

208 shkelje për mosmbajtje të maskës në Maqedoni
10:35 | 02 Janar 2021

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë regjistruar gjithsejtë 208 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si masë preventive kundër përhapjes së koronavirusit.

Nga MPB-ja në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin më të lehtë me Covid-19.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera