Lajme

18 vjeçari nga Prishtina ka nevojë për ndihmë, vuan nga kanceri

18 vjeçari nga Prishtina ka nevojë për ndihmë, vuan nga kanceri
08:44 | 20 Tetor 2021

18 vjeçari Arlind Gashi nga Prishtina vuan nga sëmundja e kancerit dhe ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ai duhet t’i nënshtrohet një operimi urgjent i cili kushton 48 mijë euro e të cilat familja e ka të pamundur t’i sigurojë, prandaj ka kërkuar ndihmë nga njerëzit vullnetmirë për ta mbledhur këtë shumë.

Më poshtë i gjeni mënyrat se si mund ta ndihmoni 18 vjeçarin Arlind Gashi nga Prishtina:

Xhirollogaria është e hapur në Raiffeisen Bank në emër të Ardit Gashit dhe është 1501001021747492.

IBAN: XK05

Swift Kodi: RBKOXKPR

Numri i familjes: +383 49 422 061

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera