[wp-story]

Tenderët

1,8 milionë euro për mirëmbajtje verore të rrugëve të Deçanit (dokument)

1,8 milionë euro për mirëmbajtje verore të rrugëve të Deçanit (dokument)
10:27 | 29 Qershor 2020

Komuna e Deçanit gjatë tre viteve që vjen do të shpenzoj hiç më shumë se 1,8 milionë euro për mirëmbajtjen verore të rrugëve.

Në kontratën e lidhur mes komunës dhe kompanisë “Lika Trade” nga Deçani e të cilën e ka siguruar “Front Online” shihet se kjo shumë e madhe e parave do të shpenzohen për furnizim me asfalt, hapje të kanaleve anësore, fshirja dhe larja.. etj.

 

 

 

 

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera