Lajme

178 rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna të Kosovës

178 rastet e reja me koronavirus janë nga këto komuna të Kosovës
00:08 | 05 Korrik 2020

Me 4 korrik janë testuar gjithsej 346 mostra të marra nga Klinika Infektive dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren prej të cilëve rezultojnë 178 raste pozitive.

Rastet e sontme pozitive, siç njofton IKSHPK, janë nga këto komuna:

– Komuna e Prishtinës 81 raste,

– Komuna e Fushë Kosovës 16 raste,

– Komuna e Prizrenit 10 raste,

– Komuna e Ferizajt 10 raste,

– Komuna e Drenasit 9 raste,

– Komuna e Gjilanit 9 raste,

– Komuna e Vushtrrisë 8 raste,

– Komuna e Lipjanit 6 raste,

– Komuna e Skenderajt 6 raste,

– Komuna e Mitrovicës 4 raste,

– Komuna e Pejës 4 raste,

– Komuna e Podujevës 4 raste,

– Komuna e Shtimes 3 raste,

– Komuna e Vitisë 2 raste,

– Komuna e Kamenicës 2 raste,

– Me nga 1 rast komunat: Suharekë, Mamushë, Obiliq dhe Dragash.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera