Lajme

141 rastet e reja me Coronavirus vijnë nga këto komuna të Kosovës

141 rastet e reja me Coronavirus vijnë nga këto komuna të Kosovës
19:21 | 16 Qershor 2020

Sonte në Kosovë janë konfirmuar 141 raste të reja me coronavirus.

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik, 141rastet e reja vijnë nga komunat: Prishtinë, Vushtrri, Pejë, Mitrovicë, Obiliq, Prizren, Fushë Kosovë, Gjilan, Podujevë, Mamushë, Viti, Kamenicë, Partesh, Kaçanik dhe Rahovec.

“Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 42 (sipas vendbanimit: 39 raste Prishtinë dhe 2 raste Hajvali dhe 1 rast Barilevë), komuna e Vushtrrisë 30 raste (sipas vendbanimit: 18 raste Stanovc i epërm, 8 raste Vushtrri, 2 raste Maxhunaj, 1 rast Begaj dhe 1 rast Bukosh), komuna e Pejës 18 raste (sipas vendbanimit: 18 raste Pejë), komuna e Mitrovicës 11 raste (sipas vendbanimit: 9 raste Mitrovicë, 1 rast Zhabar dhe 1 rast Shupkovc), komuna e Obiliqit 9 raste (sipas vendbanimit: 6 raste Obiliq, 1 rast Hade, 1 rast Breznicë dhe 1 rast Raskovë), komuna e Prizrenit 7 raste (sipas vendbanimit: 4 raste Prizren, 2 raste Lubizhdë dhe 1 rast Gërnçar), komuna e Fushë Kosovës 6 raste (sipas vendbanimit: 6 raste Fushë Kosovë), komuna e Gjilanit 5 raste (sipas vendbanimit: 4 raste Gjilan dhe 1 rast Cërnicë), komuna e Podujevë 4 raste (sipas vendbanimit: 2 raste Konushevc, 1 rast Gërdovc dhe 1 rast Dumnicë e poshtme), 3 raste Mamushë, 2 raste Viti (sipas vendbanimit: 2 raste Skifteraj) dhe me nga 1 rast vendbanimet: Kamenicë, Partesh, Gabricë-Kaçanik dhe Rahovec. “, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera