Kronika

13 të ndaluar për 24 orë

13 të ndaluar për 24 orë
13:08 | 13 Korrik 2020

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndaluar 13 persona, si dhe ka bërë 2 kërkesa për caktimin e paraburgimit të dy personave, për shkak të dyshimit se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Prishtinë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, janë ndaluar 4 persona të dyshuar, po ashtu, kjo prokurori ka paraqitur dy kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit për 2 persona të dyshuar.

Prokuroria Themelore në Prizren, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar 1 person për veprën penale “Dhuna në familje”.

Prokuroria Themelore e Pejës, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar 4 persona të dyshuar për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjakovë, gjatë 24 orëve të fundit, me urdhër të prokurorit kujdestar, janë ndaluar katër 4 persona në kohëzgjatje prej 48 orësh për kryerjen veprave të ndryshme penale.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera