Lajme

Ujku “masakron” 12 dele në Strellc të Epërm

Ujku “masakron” 12 dele në Strellc të Epërm
11:02 | 17 Qershor 2021

Nga ujqit mbrëmjen e së mërkurës është sulmuar kopeja e fermerit Ramë Mujaj nga Strellci i Epërm,gjatë orëve të natës. Së paku 12 copë dele i ka mbytur ujku tregon pronari i kësaj ferme.

“Është hera e parë që sulmohet në masë kaq të madhe kopeja e deleve në këto anë është edhe trishtueshëm”,tregon pronari i kësaj ferme. Ai dyshon se nuk ka qenë vetëm një ujk që ka mund ti mbys delet .

Drejtori e Bujqësisë bashkë më inspektorin komunal kanë dal sot në vendin e ngjarjes dhe kanë konstatuar se kjo kope është sulmuar nga ujku .

Pronari i kësaj ferme Ramë Mujaj ka tërhequr vërejtjen fermerëve tjerë që të kenë kujdes me kafshët që kullosin sepse ujku tashmë e ka të njohur ketë teren dhe mund ti sulmoi edhe kopetë tjera që ka ky fshat.

 

 

 

 

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera