[wp-story]

Lajme

11 afganë hynë ilegalisht në Kosovë me kamionin që po barte veshmbathje

11 afganë hynë ilegalisht në Kosovë me kamionin që po barte veshmbathje
20:34 | 23 Janar 2021

11 shtetas të Afganistanit u zunë, këtë të shtunë, në pikën doganore në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, pasi janë futur në Kosovë ilegalisht.

Dy burra, dy gra dhe shtatë fëmijë u panë nga vozitësi dhe punëtorët e Terminalit Doganor vetëm pasi hapën dyert e maunës për të nxjerrë jashtë veshmbathjet që ishin bartur nga Afganistani.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera