Kronika

​Vjedhin një telefon, arrestohen dy persona në Mitrovicë

​Vjedhin një telefon, arrestohen dy persona në Mitrovicë
09:11 | 31 Gusht 2020

Dy persona janë arrestuar në Mitrovicë, pasi kanë vjedhur një telefoni në parkun.

Sipas Policisë, arrestimi i personave të dyshuar N.L., 23 vjeçar dhe B.P., 23 vjeçar, është bërë mbi dyshime të arsyeshme dhe pas procedurave intervistuese, të dyshuarve me urdhër të prokurorit kujdestar iu është shqiptuar masa e ndalimit policor dhe ndaj tyre është inicuar rasti “Vjedhje”.

KEDS e KESCO, përmes aktiviteteve të shumta, i bashkohen fushatës kundër Dhunës me Bazë Gjinore

Të tjera