Lajme

​Thaçi ndan “Urdhrin e Pavarësisë” për Latif Kryeziun

​Thaçi ndan “Urdhrin e Pavarësisë” për Latif Kryeziun
12:04 | 24 Korrik 2020

Presidenti Hashim Thaçi, ka shkuar për ngushëllime në familje e biznesmenit Latif Kryeziut, i cili vdiq ditë më parë.

Thaçi me këtë rast për kontributin e tij në procesin e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës, pas vdekjes, për Kryeziu ndau “Urdhrin e Pavarësisë”.

“Isha për ngushëllime në familjen Kryeziu për ta ndarë dhimbjen së bashku, pas vdekjes së biznesmenit Latif Kryeziu, mikut tim për më tepër se dy dekada. Për kontributin e tij në procesin e lirisë dhe pavarësisë së Kosovës, pas vdekjes, për z. Kryeziu ndava Urdhrin e Pavarësisë. HTH”, ka shkruar Thaçi.

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera