Bota/Rajoni

​Skandal në Parlamentin Evropian, vidhen kompjuterët e deputetëve

​Skandal në Parlamentin Evropian, vidhen kompjuterët e deputetëve
19:51 | 01 Korrik 2020

Të paktën 50 kompjuterë, tableta dhe pajisje të tjera të anëtarëve të Parlamentit Evropian janë vjedhur gjatë krizës së shkaktuar nga pandemia koronavirus.

Shumica e grabitjeve ndodhën në kohën kur ndërtesa e Parlamentit Evropian ishte e zbrazët, e cila u përdor nga hajdutët për të thyer dollapët e sigurisë në zyrat e deputetëve dhe për të marrë me vete gjëra me vlerë, sipas portalit Politiko me seli në Bruksel.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera