Lajme

​ShSKUK: 59 pacientë po trajtohen nga COVID-19

​ShSKUK: 59 pacientë po trajtohen nga COVID-19
10:08 | 21 Tetor 2021

Në klinikat COVID-19, të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, trajtim po marrin 59 pacientë.

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSkKUK) ka treguar se prej tyre 28 janë me oksigjeno-terapi dhe 2 në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 12 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 24 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spitali i Gjakovës, 6 pacientë

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 6 pacientë.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera