Lajme

​Qeveria emëron Bordin e përkohshëm të Telekomit të Kosovës

​Qeveria emëron Bordin e përkohshëm të Telekomit të Kosovës
21:30 | 24 Korrik 2020

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen korresponduese, në të cilën ka shqyrtuar dhe ka miratuar vendimin për emërimin e bordit të përkohshëm të drejtorëve të ndërmarrjes publike “Telekomi i Kosovës Sh. A”.

Sipas njoftimit të Qeverisë, ky bord do të përbëhet nga Mehmet Berisha, kryesues, Kushtrim Krasniqi, anëtar, Teki Shala, anëtar, Blerim Shehu, anëtar.

Njoftimi i plotë:

Me kërkesë të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti dhe në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë, Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen korresponduese (mbledhje elektronike), të 16-ën me radhë, në të cilën ka shqyrtuar dhe ka miratuar vendimin për emërimin e Bordit të përkohshëm të drejtorëve të Ndërmarrjes Publike “Telekomi i Kosovës Sh. A”, i cili do të përbëhet nga:

  1. Mehmet Berisha,         kryesues
  2. Kushtrim Krasniqi,       anëtar
  3. Teki Shala,                     anëtar
  4. Blerim Shehu,               anëtar.

Emërimi i këtij bordi është bërë në përputhje me legjislacionin në fuqi për ndërmarrjet publike dhe pas dorëheqjes së Bordit të përkohshëm të kësaj ndërmarrjeje. Ky bord i përkohshëm do të shërbejë në cilësi të Bordit të drejtorëve derisa të zgjedhet Bordi i përhershëm.

Banorja e 13-të e BBVK rrëfen ngjarjen e frikshme që i ka ndodhur

Të tjera