Lajme

​Policia brenda një dite arrestoi 37 persona, shqiptoi 1212 gjoba në trafik

​Policia brenda një dite arrestoi 37 persona, shqiptoi 1212 gjoba në trafik
11:46 | 23 Gusht 2020

Gjatë 24 orëve të kaluara Policia e Kosovës ka arrestuar 37 persona të dyshuar të përfshirë në veprime të ndryshme të kundërligjshme, dhe janë shqiptuar 1212 gjoba për kundërvajtje të ndryshme në trafikun rrugor.

Ndërsa kanë ndodhur 26 aksidente trafiku.

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera