Ekonomi

​Oda Amerikane fton bizneset dhe qytetarët të zbatojnë masat për parandalimin e pandemisë

​Oda Amerikane fton bizneset dhe qytetarët të zbatojnë masat për parandalimin e pandemisë
14:33 | 06 Korrik 2020

Masat administrative të vendosura nga Qeveria e Republikës së Kosovës me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit COVID19 kanë ndikuar rëndë në sektorin privat dhe në ekonominë e vendit në përgjithësi.

Megjithatë, me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik dhe parandalimit të përhapjes së mëtejme të pandemisë, Oda Ekonomike Amerikane u bën thirrje bizneseve dhe qytetarëve që t’i zbatojnë rekomandimet e institucioneve shëndetësore, meqë përkeqësimi i situatës epidemiologjike do të rëndojë edhe mbi ekonominë e vendit dhe do ta vonojë rimëkëmbjen ekonomike.

Në fund, Oda Amerikane u bënë thirrje institucioneve të vendit që masat t’i marrin në dakordim të plotë me përfaqësuesit e komunitetit të biznesit, ashtu që të shmangen paqartësitë e mundshme me qëllim të zbatimit të plotë të masave.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera