Ekonomi

​Miratohet në parim Projektligji për plotësim-ndryshimet e Ligjit për Financimin e Partive Politike

​Miratohet në parim Projektligji për plotësim-ndryshimet e Ligjit për Financimin e Partive Politike
13:58 | 30 Shtator 2020

Komisioni për Buxhet dhe Transfere në mënyrë unanime ka miratuar në parim Projektligjin për plotësim-ndryshimet e Ligjit për Financimin e Partive Politike.

Megjithëse ky projektligj u konsiderua i nevojshëm për rritjen e llogaridhënës dhe transparencës për subjektet politike, u adresuan vërejte nga deputetët mbi disa dispozita që kanë të bëjnë me auditimin e partive politike dhe mënyrën e donacioneve për to.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera