Lajme

​Kuvendi shkon në pauzë 25 minutëshe për t’u ajrosur salla

​Kuvendi shkon në pauzë 25 minutëshe për t’u ajrosur salla
19:12 | 13 Korrik 2020

Në tentim të respektimit të manualit për parandalim të përhapjes së Covid-19, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkuar në pauzë 25 minutëshe për të ajrosur sallën plenare.

Në seancën e sotme është duke raportuar kryeministri, Avdullah Hoti për menaxhimin me korona virusin pas shumëfishimit të rasteve në javët e fundit.

Kjo seancë është duke u përcjellur me akuza dhe kundër-akuza ndërmjet deputetëve të partive në pushtet dhe atyre opozitare.

Ndërkaq, pas pauzës debate pritet të rifillojë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera