Ekonomi

​Kuvendi dështon të miratojë rezolutën për Telekomin

​Kuvendi dështon të miratojë rezolutën për Telekomin
10:57 | 24 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës nuk e ka hedhur në votim rezolutën nga debati parlamentar për situatën financiare të Telekomit të Kosovës, pas lejimit të përmbarimit të vendimit përfundimtar të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Paris.

Kjo për shkak se nuk ka pasur kuorum të mjaftueshëm.

Seanca po vazhdon për të debatuar për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës.

Pastaj kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, do të raportojë lidhur me dialogun Kosovë-Serbi.

 

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/2623184581282143/?eid=ARBUHyswT1_iwQD-RVZWP0p_I96P2e_Mq38g3RE3DRb3dfbysLy9_jwVwVLVcWhyRIkT6LhGIaX8anlh

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera