[wp-story]

Bota/Rajoni

​Kuçi dhe Minxhozi diskutojnë për marrëveshjet që do të nënshkruhen në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive

​Kuçi dhe Minxhozi diskutojnë për marrëveshjet që do të nënshkruhen në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive
11:03 | 30 Shtator 2020

Në vigjilje të takimit mes dy qeverive shqiptare, asaj të Kosovës dhe Shqipërisë, ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi priti ambasadorin shqiptar, Qemal Minxhozi.

Në këtë takim u diskutua për marrëveshjet që do të nënshkruhen të shtunën, por edhe bashkëpunimet që mund të ndodhin në vijim. Gjithashtu, u njoftua që të hënën në Kosovë do të vijë ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi, i cili do të pritet nga ministri Kuçi.

Mes ministrit Kuçi dhe ambasadorit Minxhozi u diskutua edhe për bashkëpunim në fushën e energjisë.

Mundësia e turizmit komplementar në aspektin sezonal mes Kosovës dhe Shqipërisë, ishte ajo që ambasadori Minxhozi e kërkoi që të fuqizohet duke ngritur kapacitete të reja për të pritur turistë nga Shqipëria gjatë sezonit të dimrit.

 

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera