Bota/Rajoni

​KSHZ: Dalja e votuesve deri në ora 17:00 është 38.78 për qind

​KSHZ: Dalja e votuesve deri në ora 17:00 është 38.78 për qind
18:05 | 15 Korrik 2020

Deri në ora 17:00, në Maqedoninë Veriore kanë votuar gjithsejtë 703.597 qytetarë apo 38.78 për qind e votuesve.

Sipas njësive zgjedhore, njësia e katërt ka jehonën më të madhe të votuesve deri në ora 17:00, ndërsa jehonë më e ulët është regjistruar në njësinë 6 zgjedhore.

Kreu i KSHZ-së, Oliver Derkovski theksoi se janë regjistruar disa parregullsi të vogla, të cilat sipas tij janë tejkaluar dhe procesi zgjedhor ka vazhduar pa pengesa, raporton ALSAT.

“Deri te KSHZ-ja kanë arritur disa ankesa, lidhur me shkeljen e te drejtës zgjedhore dhe heshtjes zgjedhore. Vlerësojmë se këto parashtresa nuk ndikojnë në procesin zgjedhore. Problemet janë tejkaluar deh ne mare vendin procesi zgjedhor vazhdon normalisht”, tha Derkovski.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera