Bota/Rajoni

​Johnson: Miratimi i ligjit në Hong Kong cenon autonominë

​Johnson: Miratimi i ligjit në Hong Kong cenon autonominë
16:13 | 01 Korrik 2020

Kryeministri britanik Boris Johnson deklaroi sot se miratimi i ligjit për sigurinë në Hong Kong nga Kina shkel shkallën e lartë të autonomisë së Hong Kongut dhe se ajo paraqet një kërcënim për liritë dhe të drejtat e mbrojtura nga Deklarata e Përbashkët e vitit 1984.

“Zbatimi dhe imponimi i këtij ligji të sigurisë kombëtare është një shkelje e qartë dhe serioze e deklaratës së përbashkët kineze-britanike,” tha Johnson në Parlament, transmeton Reuters.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera