[wp-story]

Auto&Tech

​Boeing ndërpret prodhimin e modelit 747

​Boeing ndërpret prodhimin e modelit 747
15:43 | 06 Korrik 2020

Boeing planifikon të ndërpresë prodhimin e modelit 747 për dy vjet.

Zëdhënësi i kompanisë nuk ka konfirmuar dhe as hedhur poshtë pohimet për ndërprerjen e prodhimit, por ka thënë se Boeing i nevojiten më shumë se dy vjet që të përfundojë të gjitha porositë, transmeton SeeBiz.

Nuk është sekret që Boeing ka probleme me një treg armiqësor dhe vështirësitë e veta.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

Të tjera