Lajme

​Armend Zemaj raporton për menaxhimin e situatës me COVID-19

​Armend Zemaj raporton për menaxhimin e situatës me COVID-19
08:37 | 14 Gusht 2020

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet sot.

Mbledhja e sotme e këtij komisioni do të mbahet lidhur me menaxhimin e situatës me COVID-19.

Në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, do të raportojë ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Mbledhja e komisionit pritet të fillojë në ora 10:00.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera