[wp-story]

Lajme

​607 gjoba për mosrespektimin e masave anti-covid

​607 gjoba për mosrespektimin e masave anti-covid
11:51 | 22 Shkurt 2021

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës ka shqiptuar 607 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Gjithashtu, janë shqiptuar edhe 982 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se kanë ndodhur 16 aksidente me të lënduar dhe 16 aksidente me dëme materiale.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera