Lajme

​43 raste me Covid-19 aktive në Malishevë

​43 raste me Covid-19 aktive në Malishevë
16:20 | 10 Shtator 2020

Bazuar në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, sot në territorin e Komunës së Malishevës, janë regjistruar edhe katër raste të reja me covid-19. Aktualisht në komunën e Malishevës, raste aktive janë 43.

Rastet e ditës së sotme janë nga këto vendbanime: 2 raste në Turjakë, 1 rast në Bellanicë dhe 1 rast në Pagarushë.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës është kjo: gjithsejtë të prekur me cvoid-19, janë regjistruar 232 raste, prej tyre 168 janë shëruar, 21 persona kanë vdekur, ndërsa raste aktive janë 43.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera