Lajme

​200 pako me pajisje mbrojtëse antiCOVID-19 për nxënësit e shkollës “Selami Hallaqi”

​200 pako me pajisje mbrojtëse antiCOVID-19 për nxënësit e shkollës “Selami Hallaqi”
21:08 | 29 Shtator 2020

Nxënësit e klasave të para të shkollës fillore “Selami Hallaqi” në Gjilan dhe mësimdhënësit kanë përfituar pako me pajisje mbrojtëse kundër COVID-19.

Në ceremoninë e dorëzimit të 200 pakove, të cilat janë donacion i UNICEF dhe USAID, kanë marrë pjesë kryetari Lutfi Haziri, drejtori i Arsimit Nazim Gagica dhe përfaqësues të UNICEF dhe USAID.

Haziri ka falënderuar UNICEF-in dhe USAID-in për këtë donacion, duke thënë se gjithmonë janë bërë krahë i gjilanasve sa herë që ka qenë nevoja duke ndihmuar në disa aspekte.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera